ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επιχειρήσεις

Αθλητισμός-(115) Αντιπροσωπείες - Επισκευές-(1) Αυτοκίνητο - Μοτοσικλέτα-(215) Δημόσιο - Πολιτική-(6) Διάσκέδαση - Χόμπι-(28) Διατροφή-(2075) Διάφορα-(411) Εισαγωγές - Εμπόριο-(7) Εκδηλώσεις - Δώρα-(225) Εκπαίδευση - Βιβλία-(147) Επαγγελματίες-(153) Κατασκευές - Ακίνητα-(1681) Μεταφορές - Logistics-(931) ΜΜΕ - Διαφήμιση-(1562) Μόδα-(663) Ναυτιλία - Θάλασσα-(178) Ομορφιά - Ευεξία-(317) Παιδί - Οικογένεια-(131) Σπίτι - Διακόσμηση-(1159) Τεχνολογία - Πληροφορική-(969) Τουρισμός-(1671) Υγεία - Ιατρική-(785) Χρηματοοικονομικά - Νομικά-(665)
Όροι Χρήσης

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ – ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΕΥΘΥΝΗ SMARTVISION

Η Smartvision είναι η αποκλειστική ιδιοκτήτρια του διαδικτυακού τόπου www.easyinfo.gr.  Η Smartvision  προσπαθεί να παρέχει στους επισκέπτες πλήρης, ανανεωμένες, ακριβείς και έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρήσεις – μέλη – διαφημιζόμενους. Επίσης προσπαθεί να παρέχει ασφάλεια στην χρήση όμως όλα τα μέλη και επισκέπτες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι δεδομένης της φύσης των υπηρεσιών που προσφέρει δεν είναι δυνατόν να ασκεί έλεγχο ανά πάσα στιγμή για το περιεχόμενο των πληροφοριών καθώς και των ιστοσελίδων που παραπέμπουν τα banners, hyperlinks και «σύνδεσμοι» που υπάρχουν στον διαδικτυακό τόπο www.easyinfo.gr. Η πλήρης ευθύνη, αστική και ποινική, για το περιεχόμενο των συγκεκριμένων ιστοσελίδων που παραπέμπεται ο επισκέπτης ανήκει στους ιδιοκτήτες τους φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Η Smartvision δεν φέρει καμία ευθύνη για θέματα περί δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας ή οποιουδήποτε δικαιώματος τρίτου.

Όλα τα ατομικά και εταιρικά δεδομένα που δίνονται στην Smartvision από τα μέλη και τους επισκέπτες για την συμμετοχή στο www.easyinfo.gr  δύναται να χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία για την ενημέρωση ή πληροφόρηση τους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου ιστοχώρου ή άλλα προϊόντα της εταιρείας. Η Smartvision δηλώνει πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παραχωρήσει ή πωλήσει τα στοιχεία που αφορούν σε προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου δεν δύναται να αποτελέσει αντικείμενο εμπορίου, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναμετάδοσης, ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο από οποιονδήποτε χρήστη. Τα προϊόντα ή/και οι υπηρεσίες τρίτων, διαφημιζόμενων ή μελών που εμφανίζονται στον δικτυακό τόπο www.easyinfo.gr, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν την σχετική ευθύνη για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες ή/και προϊόντα.

Η χρήση, αναδημοσίευση, κυκλοφορία κλπ ή η με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, ακόμη και μελλοντικό, εκμετάλλευση των στοιχείων χωρίς την άδεια της δικαιούχου επισύρει σωρεία αστικών και ποινικών κυρώσεων, ιδίως εκ του νόμου "περί πνευματικής ιδιοκτησίας", καθώς και άλλων ειδικότερων νόμων.
Η Smartvision καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την συντήρηση και συνεχής διαθεσιμότητα προς τους χρήστες, τα μέλη και τους διαφημιζόμενους του www.easyinfo.gr. Παρόλα αυτά όλοι οι παραπάνω αποδέχονται ανεπιφύλακτα πως η ιδιοκτήτρια εταιρία τηρεί το δικαίωμα να διακόπτει ή/και να τροποποιεί προσωρινά ή μόνιμα το σύνολο ή τμήμα του με ή χωρίς προειδοποίηση, δεδομένου ότι η διαθεσιμότητα μπορεί να επηρεάζεται από τον εξοπλισμό όλων των μελών ή επισκεπτών, το μεγάλο αριθμό ατόμων που προσπαθούν να κάνουν χρήση ταυτόχρονα ή από άλλες αιτίες.

Η Smartvision καταβάλει επίσης κάθε δυνατή προσπάθεια προστασίας από ιούς χωρίς αυτό πιθανών, να είναι δυνατό, για κάθε απειλή. Κάθε χρήστης είναι υπεύθυνος για την προστασία του υπολογιστή και του λογισμικού του.

Η Smartvision διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, καταργήσει ή προσθέσει τους παραπάνω όρους χρήσης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Κάθε μέλος ή επισκέπτης  με την χρήση του διαδικτυακού τόπου, αποδέχεται αυτομάτως ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους και ότι επιπλέον από αυτούς απορρέει.

Αρμόδια για κάθε νομική διαφορά που θα προκύψει είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

NEWSLETTER

ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ

Smartvision
ΚΟΦΙΝΑΣ
Avdikos
TRUST THE HAIRDRESSERS
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΡΩΝΗΣ
pyrros